Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad på Hoffet

Mad på Hoffet ved Ole "Kok" og Jacob.

På hoffet laver vi mad hver dag til de unge (Mandag-fredag) og vi bestræber os på, så vidt det kan lade sig gøre, udelukkende at benytte os af økologiske råvarer. At ramme 100 % økologi er dog ikke muligt p.t. – men vi forsøger, og det skal nok kunne lade sig gøre på et tidspunkt!

Vi forsøger at tilberede en varieret ugemenu med vægt på ”mad lavet fra bunden”. Tirsdag er dog vores faste pizzadag, hvor vores pizzadej står til koldhævning fra mandag eftermiddag og serveres friskbagt tirsdag fra kl. 14.

Fyldet kan variere, men der er altid et alternativ til svinekød (kalkun, kylling, lam eller vegetar).

Derudover prøver vi at ramme en fast fiskedag og en fast vegetardag. Hver torsdag aften laver vi varm mad til store og små fra kl. 18. Her er både børn og forældre velkomne!

Vi sørger naturligvis for at der er mad til alle. Vi serverer ca. 150 portioner mad hver dag.

Med venlig hilsen fra køkkenet på ”Hoffet”.

P.S. Det er Ole ”Kok” og Jacob som tryller i køkkenet hver dag på Hoffet 😊

Velbekomme.